فروش عسل طبیعی بکر و سبوس

سلام در این پیج محصولات عسل بکر و سبوس شما اریه می شود .

فروش عسل طبیعی بکر و سبوس

سلام در این پیج محصولات عسل بکر و سبوس شما اریه می شود .

باسلام
در اینجا اطلاعات در خصوص عسل طبیعی و سبوس به شما می دهیم.
مهدی محمودی:
09197101261

  • ۰
  • ۰

 

علائم و راه های درمان یبوست:

یبوست یک بیماری دستگاه گوارش است. افرادی که با این بیماری دست و پنجه نرم می‌کنند معمولا در دفع مدفوع خود مشکل دارند. در بیشتر موارد این موضوع به خاطر جذب بیش از حد آب موجود در مواد غذایی در روده رخ می‌دهد. هرچقدر حرکت مواد غذایی در دستگاه گوارش کندتر باشد، آبی که در روده بزرگ از مواد غذایی گرفته می‌شود بیشتر خواهد بود. در نتیجه،مدفوع خشک شده و دفع آن بسیار دشوار خواهد شد. در برخی از موارد ممکن است علائم انسداد روده دیده شود. زمانی که یبوست بسیار حاد گردد و یبوست مانع از عبور مدفوع و گاز شود شرایطی به نام obstipation رخ می‌دهد.


علل یبوست:

یبوست زمانی رخ می‌دهد که روده بزرگ آب زیادی جذب می‌کند یا عضلات موجود در روده بسیار آهسته منقبض می‌شود. در این شرایط مدفوع به آهستگی حرکت می‌کند و آب زیادی از دست می دهد. اجازه دهید نگاهی به شایع ترین علل ایجاد یبوست بیندازیم:

کمبود فیبر در رژیم غذایی:

افرادی که در رژیم غذایی خود مقادیر خوبی از فیبر را دارند کمتر به یبوست مبتلا خواهند شد. غذاهایی که فیبر کمتری دارند ممکن است چربی بالایی داشته باشند. اگر از این غذاها استفاده می‌کنید مطمئن شوید که در رژیم غذایی خود مصرف کافی از میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل را می‌گنجانید. این مواد سرشار از فیبر هستند. دو نوع فیبر وجود دارد. فیبر محلول و فیبر نامحلول. فیبر محلول در آب حل می‌شود در حالیکه فیبر نامحلول اینگونه نیست. فیبر را نمی‌توان هضم کرد. با اینحال فیبر محلول به هنگام عبور از دستگاه گوارش تبدیل می‌شود. فیبر محلول آب را به خود جذب می‌کند و حالت ژلاتینی به خود می‌گیرد. فیبر نامحلول بدون اینکه تغییری در فرم و شکلش ایجاد شود از دستگاه گوارش عبور خواهد کرد. استفاده از فیبر می‌تواند اجابت مزاج را راحت‌تر کند و از بروز یبوست جلوگیری نماید. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که فیبر برای درمان یبوست زیاد مفید نیست اما در پیشگیری از یبوست نقش بسزایی دارد.
همچنین بخوانید: خواص فیبر در رژیم غذایی

فعالیت‌های فیزیکی:

یبوست زمانی رخ می‌دهد که فرد از لحاظ فیزیکی غیر فعال باشد. این موضوع بیشتر در افراد کهنسال دیده می‌شود. همه افراد به خوبی می‌دانند که اگر مدت زمان طولانی در تخت دراز بکشند خطر ابتلا به یبوست افزایش پیدا می کند. متخصصان در مورد علل این موضوع زیاد مطمئن نیستند. برخی از ان‌ها معتقدند که فعالیت‌های فیزیکی، متابولیسم بدن را در سطح بالایی نگه می‌دارد و باعث می‌شود همه چیز در بدن به سرعت رخ دهد. افراد کهنسال در مقایسه با افراد جوان زندگی فعالی ندارند و به همین خاطر بیشتر در معرض ابتلا به یبوست هستند. افرادی که از نظر فیزیکی فعال اند کمتر به یبوست دچار خواهند شد.

 

منابع:

https://www.asriran

 

درمان یبوست با عسل بکر دکتر بیز:

 

خوردن شیر و عسل روزی دو لیوان علاوه‌بر خواص فوق‌العاده‌ای که دارد، برای رفع یبوست هم بسیار نافع است و خوردن یک قاشق مرباخوری یا غذاخوری عسل هم بعد از هر وعده غذا برای جلوگیری از یبوست بسیار مؤثر است.

 

1- خوردن یک لیوان خاکشیر صبح ناشتا

2- مخلوط یک فنجان آب کرفس با آب هویج

3- مخلوط یک قاشق غذاخوری پودر گل سرخ و یک فنجان ماست بدون چربی

4- خوردن شش عدد زیتون همراه با غذا

5- مخلوط عرق کاسنی همراه با عسل روزی یک استکان صبح ناشتا

6- هر روز همراه با غذا سبزی شوید، جعفری، کاهو، گشنیز مصرف شود

7- صبحانه کامل خورده شود

۸- شب غذای سبک میل شود

 

3 دمنوش معجزه‌آسای درمان یبوست با عسل

1- مصرف جوشانده سبوس گندم همراه با عسل بهترین دارو برای افراد مبتلا به یبوست است که هم سهل‌الهضم و هم سهل‌التجزیه است.

2- 15 تا 20 گرم شنبلیله را در یک لیتر آب دم و صاف کرده و آن را با 250 گرم عسل مخلوط کرده و روزی سه فنجان قبل از غذا میل کنید.

3- 20  تا 40 گرم میوه تازه آقطی (یاس کبود) را در یک لیتر آب یا شیر مخلوط کنید و 10 دقیقه بجوشانید و پس از صاف‌کردن با 250 گرم عسل شیرین کرده و صبح ناشتا به فاصله نیم ساعت و هر بار یک لیوان در دو یا سه مرحله بنوشید.

 

درمان یبوست با موسیر

انواع سیر، موسیر و والک ازجمله گیاهان ضدیبوست هستند و کسانی‌که دائماً ‌مقدار کمی ‌سیر، موسیر یا والک با غذای خود میل کنند، کم‌تر به یبوست مبتلا می‌شوند. برگ‌های تازه والک را می‌توان همراه جعفری مانند سبزی خوردن تازه با غذا میل کرد. موسیر را می‌توان خشک کرده و به‌صورت پودر در غذا مصرف کرد.

 

درمان یبوست با سبوس برنج دکتر بیز:

 

سبوس فرآورده برنج است، هنگام آماده‌سازی برنج برای عرضه در بازار مصرف، پوسته سفت و سخت آن جدا و دور انداخته می‌شود و پوسته دوم با الک جدا می‌شود و به‌عنوان منبع غنی ویتامین B به کار می‌رود. البته پوست سفت و سخت اولیه هم فیبر زیادی دارد و از آن به‌عنوان کود گیاهی استفاده می‌شود.

موضوع مهم در مورد استفاده از سبوس برنج، آلوده نبودن آن است. سبوس در عملیات خشک کردن و بوجاری برنج جدا می‌شود و در محیط نامناسب قرار می‌گیرد و اگر بدون ضدعفونی شدن، به‌صورت فله و در بسته‌بندی‌های غیرمطمئن مصرف شود، می‌تواند مشکل‌ساز و باعث ورود قارچ و میکروب به بدن شود. به همین دلیل بهتر است سبوس در بسته‌بندی‌های بهداشتی، دارای نام و نشان استاندارد و از داروخانه‌ها خریداری شود.

دم‌کرده سبوس باید در یخچال نگهداری شود و برای بیشتر از 2 روز هم تهیه نشود.

اگر پودر سبوس ضدعفونی شده باشد، می‌توان آن را با شیر، ماست و سوپ مخلوط و استفاده کرد.

در درمان یبوست نیز استفاده بیشتر از روزانه یک قاشق غذاخوری سبوس توصیه نمی‌شود که این مقدار برای کودکان 2 تا 12 سال به نصف کاهش پیدا می‌کند و معادل یک قاشق مرباخوری است. در کودکان زیر 2 سال هم استفاده از سبوس برنج توصیه نمی‌شود

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی