فروش عسل طبیعی بکر و سبوس

سلام در این پیج محصولات عسل بکر و سبوس شما اریه می شود .

فروش عسل طبیعی بکر و سبوس

سلام در این پیج محصولات عسل بکر و سبوس شما اریه می شود .

باسلام
در اینجا اطلاعات در خصوص عسل طبیعی و سبوس به شما می دهیم.
مهدی محمودی:
09197101261

  • ۰
  • ۰

 

 

 

همه افراد به طور معمول روزانه ۲۰تا۱۰۰ تار موی خود را از دست می دهند. اما ریزش مو بیش از این مقدار باعث کم مویی فرد می شود. علت ریزش مو متفاوت است از جمله نبود تعادل هورمونی، مراقبت نکردن از مو، سوءتغذیه، مصرف بعضی از داروها از جمله داروهای غنی از ویتامینA یا داروهایی که برای درمان بیماری های مختلف مانند نقرس، فشار خون، اختلال تیروئید و افسردگی تجویز می شود. اگر چه ریزش مو ناشی از موارد یاد شده را نمی توان کاملاً کنترل کرد اما با به کار بستن شیوه هایی، می توان آن را کاهش داد.

عسل خاصیت های فراوانی دارد که از جمله آن، پیشگیری از ریزش مو است.

 

چگونه عسل مانع از ریزش مو می شود؟ 

۱ -بالا بودن میزان قند عسل، باعث حفظ آب و در نتیجه حفظ رطوبت مو می شود. این رطوبت باعث نرم ماندن پوست دور ناخن نیز می شود.

۲ -عسل خاصیت ضدباکتریایی دارد که پوست سر را سالم نگه می دارد و شوره سر و در نتیجه ریزش مو را کاهش می دهد.

 

خواص عسل 

۱ -نرم کننده بسیار مناسبی است. قبل از حمام یک سهم عسل را با ۲ سهم روغن زیتون مخلوط کنید و نیم ساعت قبل از حمام به مو بمالید. میزان روغن را بر حسب نوع موی خشک یا چرب تنظیم کنید.

۲ -اگر مو بیش از حد در معرض نور خورشید، قرار بگیرد خشک و کدر می شود. این کدری را می توان با مالیدن مخلوطی از ۲ قاشق غذاخوری عسل و دو پیمانه آب ولرم به مو از بین برد.

 

نکات مراقبتی هنگام استفاده از عسل برای تقویت مو: 

برای پیشگیری از عوارض جانبی مانند ایجاد چسبندگی لازم است به این نکات توجه کنید:

از عسل به میزان بسیار کمی استفاده کنید.

برای نرم کردن مو، عسل را با روغن مخلوط کنید.

هرگز عسل را گرم نکنید.

 

درمان ساده و آسان برای مراقبت از مو: 

یک قاشق مرباخوری پودر دارچین رابا یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی و روغن زیتون به میزان کافی مخلوط کنید و روی پوست سر قرار داده و ماساژ دهید و پس از ۲۰ دقیقه بشویید. برای به دست آوردن نتیجه مطلوب، این کار را حداقل هفته ای ۳ بار تکرار کنید.

 

 

منابع:

https://www.beytoote.com

عسل بکر دکتر بیز :

 

 

چرا باید عسل مصرف کنیم؟
انسان‌ ها از گذشته از عسل به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی آن استفاده می‌ کردند. در حقیقت، یونانیان، رمی‌ ها و مصری‌ ها خواص عسل طبیعی را که ارسطو نیز در سال ۳۸۴ پیش از میلاد به آن اشاره کرده است، ثبت کرده‌ اند. عسل یک شفا بخش طبیعی است.
بوسیله عسل نه تنها می‌ توان شکر را از سبد غذایی خود حذف کنید، بلکه مواد مغذی و سلامتی را می‌ توان وارد زندگی خود کنید. در ترکیب اصلی آن، یک قاشق غذا خوری عسل دارای حدود ۶۴ کالری بوده و هیچ گونه چربی یا کلسترولی ندارد.
این ماده غذایی حاوی ویتامین‌ ها، آنزیم‌ های کم‌، آمینو اسیدها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، کلرین سدیم، منیزیم، فسفات و پتاسیم است. به دلیل تمایل عسل به سطح pH اسیدی (۲/۳ تا ۵/۴)، به کاهش رشد باکتری بسیار کمک می‌ کند و خواص آنتی اکسیدانی آن باعث حذف برخی رادیکال‌ های آزاد می‌ شود. این ماده احتمالاً یکی از بهترین شیرین کننده‌ ها و نوعی قند کمتر فرآوری شده بر روی کره زمین است.
فرآیند تولید عسل بکر کوهی
از آنجایی که فرآیند تولید عسل بیز یک فرآیند معمولی نیست، اگر از میزان تلاش‌ هایی که برای تولید آن انجام می‌ شوند اطلاع یابید، بسیار تعجب خواهید نمود. کارشناسان زنبورداری ادعا می‌ کنند که برای تولید ۴۵۰ گرم عسل، تقریباً ۶۰ هزار زنبور به حدود ۲ میلیون گل سر می‌ زنند (حدود ۸۸۵۰ کیلومتر) تا شهد کافی برای تولید این مقدار عسل را استخراج نمایند.
این کار به میزان زیادی کار گروهی و صرف زمان بسیار زیاد نیاز دارد. زنبورهای عسل دارای دو معده هستند و شهد به دست آمده از گل‌ ها را درون یکی از این معده‌ ها ذخیره می‌ کنند. بوسیله معده دیگر، غذا و گرده گل مورد علاقه خود را هضم می‌ کنند.
در معده اضافی، شهد بدست آمده از گرده گل جمع‌ آوری شده، با آنزیم‌ ها مخلوط می‌ شود و هر زنبور این مخلوط را به درون دهان زنبور دیگری قی می‌ کند (بالا می‌ آورد). این کار ممکن است ناخوشایند به نظر بیاید، اما در واقع کاری بسیار طبیعی است و آنگونه که به نظر می‌ آید، کار کثیفی نیست. این فرآیند تا زمانی که بخشی از شهد هضم شود، ادامه می‌ یابد. سپس درون شان عسل ذخیره شده و زنبورها از بال‌ های خود برای باد دهی به شهد مایع و غلیظ‌ تر کردن آن استفاده می‌ کنند.
پس از آن، مایع دیگری که برای مهر و موم کردن شهد درون سلول استفاده می‌ شود، از معده زنبور ترشح شده و شهد درون موم زنبور، تبدیل بهرمد می‌ شود. در اینجا نگاهی به خواص عسل برای سلامتی می‌ اندازیم، بطوری که افراد هر چه بیشتر بتوانند از فواید این ماده شفابخش طبیعی و کمک کننده به سلامت بهره‌ مند شوند.بوس 

 

سبوس برنج دکتر بیز:

 

 

خواص سبوس برنج قهوه ای دکتر بیز

این محصول حاوی املاح معدنی آهن و منگنز، فیبر و ویتامین های گروه B از جمله A – E – B1 – B2 – B5 – B6 بوده که از مهمترین خواص آن بهبود عملکرد سیستم قلب و عروق، دستگاه گوارش، مغز و سیستم عصبی میباشد. وجود ویتامینهای گروه B که باعث افزایش متابولیسم بدن، رشد و تقسیم سلولها میشود به همراه آنتی اکسیدانهای فراوان در سبوس برنج قهوه ای میتواند بر روی طیف وسیعی از بیماری ها از جمله فشار خون بالا، کلسترول، استرس، افسردگی، یبوست، بهبود عملکرد دستگاه عصبی، بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن، تقویت و جلوگیری از ریزش مو، ناراحتی های پوستی و لاغری تاثیرات بسیار مثبتی بگذارد.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی